Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Carthago & Malibu scheiden vanaf heden elkaars wegen...

Vanaf modeljaar 2016 heeft moederconcern Carthago besloten de "Malibu"-modellen niet langer als Carthago op de markt te gaan brengen. Om de premium kampeerbeleving van het merk Carthago te waarborgen heeft men er voor gekozen om de Malibu-buscampers af te stoten. 


'Malibu' zal als zelfstandig merk, los van Carthago doorgaan. Vanaf heden vallen alle Malibu-modellen dus officiëel niet meer onder Carthago, maar vormen zij een geheel eigen merk in een lagere prijsklasse en segement. 


Het merk Carthago blijft exclusief voor het premiumsegment in de kampeerautowereld. Meer informatie over het merk Malibu kunt u terugvinden op onderstaande website. Alle actuele informatie over het merk Carthago kunt u terugvinden op deze website. 

 
 
 

-- advertentie --

Knaus Boxstar Plus  |  Europa's best verkochte buscamper nu nog luxer...!

Knaus brengt de Boxstar buscamper naar een hoger segment met de 'Boxstar Plus' modellen... Deze buscampers krijgen een exclusief in- en exterieurdesign mee en zijn standaard voorzien van allerlei opties en extra's. Leverbaar als 600 Street & 600 Lifetime bieden ze u de keuze uit enkele bedden of een dwarsbed. De Knaus Boxstar Plus is er al vanaf €69.114,-*. Meer informatie kunt u vinden via onderstaande link.