Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Nieuws

Welkom op de nieuwsselectie van deze website. In de toekomst zullen wij u hier up-to-date houden van alle ontwikkelingen binnen Carthago. Wilt u de nieuwsberichten automatisch ontvangen. Meld u dan aan via dit formulier. Linders Kampeerauto's, Bakel. 

view:  full / summary

Primeur: Nieuwe Carthago C-Tourer met nieuwe '141 LE'-indeling

Posted on June 29, 2018 at 6:15 AMGeheel gerestyelde C-Tourer integraal

Carthago introduceert in modeljaar 2019 een compleet gerestylede C-Tourer, althans de integraal variant van de C-Tourer serie. De C-Tourer I wordt vanaf volgend modeljaar compleet in het ‘Carthago wit’-uitgevoerd (i.p.v. de grijze zijwanden zoals we deze al sinds 2012 kennen. Daarnaast is er een andere...

Read Full Post »

Carthago zet puntjes op 'i' bij C-Compactline 2019

Posted on June 29, 2018 at 3:40 AM


De Carthago C-Compactline serie, de extra smalle integraal, krijgt in komende modeljaar 2019 wat kleine wijzigingen. Naast dat er een nieuwe indeling op de markt komt blijven overige wijzigingen beperkt tot voornamelijk onderhuidse en technische verbeteringen.


Nieuwe indeling

Grootste nieuws bij de compactste telg van het Premiummerk is de nieuwe ‘C-Comp...

Read Full Post »

Nieuwigheden voor Carthago Chic S-Plus in modeljaar 2019

Posted on June 29, 2018 at 3:40 AMEen van de grotere Carthago’s op Iveco Daily-chassis is natuurlijk de “Chic S-Plus”. De luxe serie is voor modeljaar 2019 behoorlijk verbeterd. Voornamelijk het interieur heeft een paar drastische wijzigingen ondergaan met als gevolg enkele nieuwe indelingen.

 

Buiten de nieuwe indelingen zijn er ook wat algemene verbeteringen do...

Read Full Post »

Rss_feed