Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Nieuws

Welkom op de nieuwsselectie van deze website. In de toekomst zullen wij u hier up-to-date houden van alle ontwikkelingen binnen Carthago. Wilt u de nieuwsberichten automatisch ontvangen. Meld u dan aan via dit formulier. Linders Kampeerauto's, Bakel. 

view:  full / summary

Prijzen Carthago Chic C-Line & S-Plus op Mercedes AL-KO bekendgemaakt

Posted on August 26, 2019 at 10:50 AM


Recent zijn de definitieve prijzen van de Carthago campers uit modeljaar 2020 bekend geworden. Daarnaast ontvingen wij zeer recent de definitieve prijzen van tevens de splinternieuwe Carthago Chic C-Line en E-Line op het Mercedes-Benz AL-KO chassis! Meer informatie over de nieuwe Carthago Chic E-Line en C-Line op Mercedes-Benz kon u even geleden

Read Full Post »

Caravan Salon Dusseldorf 2019: Dit zijn de 2020 Carthago primeurs

Posted on August 26, 2019 at 10:50 AM Comments comments (0)


Dé beurs der beurzen... De Caravan Salon Düsseldorf is de grootste camperbeurs van Europa en gaat ook dit jaar eind augustus weer van start. Van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september treft u de nieuwste modelen van modeljaar 2020 in de Messe Düsseldorf.

Uiteraard zullen wij ook voor u aanwezig zijn op de beurs bij de stands van...

Read Full Post »

Fiat Ducato met nieuwe motoren en vol-automatische transmissie

Posted on August 26, 2019 at 10:50 AM


Dit is hem dan... de nieuwe Fiat Ducato van modeljaar 2020! En wat is er anders aan horen wij u denken? Nou in principe helemaal niks. Qua uiterlijk is de Fiat Ducato dan ook vrijwel ongewijzigd gebleven... en toch is het een hoop nieuws te vertellen. In modeljaar 2020 is de Ducato met name op technisch vlak flink op de schop gegaan.


Ni...

Read Full Post »

Rss_feed