Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Nieuws

Carthago verkozen tot Camper van het Jaar 2017!

Posted on January 24, 2017 at 5:50 AMDe Carthago Chic C-Line & C-Tourer integraal zijn uitgeroepen tot 'Camper van het Jaar 2017'. Al ruim 30 jaar organiseert het grootste camperblad van Europa (Promobil) deze jaarlijkse verkiezing. De verkiezing is opgedeeld in 7 categoriën, ieder in een eigen segment en prijsklasse. Naast twee eerste plaatsen heeft Carthago in totaal maarliefst 7 podiumplaatsen weten te veroveren in deze 7 categoriën.


Het publiek koos namelijk de Carthago Chic C-Line I integralen als de beste camper op de markt in het segment 'Integralen boven €92.000,-*'. Op de derde plaats in deze categorie vinden we eveneens een Carthago, namelijk de Carthago Chic E-Line. Maarliefst 2 podiumplaatsen in de belangrijkse categorie, de premium-segment integralen.


De Carthago C-Tourer I is als beste camper in de categorie 'Integralen onder €92.000,-*' verkozen en ook hier vinden we een tweede Carthago op het podium. De Carthago C-Compactline (de extra smalle integraal van Carthago) veroverd namelijk de 3e podiumplaats in deze categorie.


Ook in het aller-aller grootste segment, de zogenaamde 'Liner'-modellen vinden we een Carthago op het podium, namelijk de Carthago Highliner op een 3e plek.


Ook in het segment van de Premium-klasse semi-integralen (Semi-integralen boven €72.000,-*) vinden we maarliefst 2 Carthago's. Op de tweede plaats de Carthago Chic C-Line T en op de 3e podiumplaats de Carthago Chic Tourer T.


In de categorie 'Semi-integralen onder €72.000,-*' vinden we trouwens geen Carthago, maar wel Europa's beste verkochte semi-integraal, namelijk de Knaus Sky Ti (2e plaats). 


Wilt u nog dit jaar met een nieuwe Carthago camper op stap? Wacht dan niet de lang, want de levertijd lopen wegens succesvolle verkopen enorm snel op en de verwachting is dan ook dat de complete levertijd voor dit modeljaar binnenkort volzet zal zijn. Kom de nieuwe 2017 modellen nu ontdekken in onze showroom.


 

* Omgerekend naar Nederlandse prijzen. Categoriën waren op basis van Duitse consumentenprijs op basis van 19% BTW en exclusief BPM

Categories: None


Comments are disabled.