Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Nieuws

De nieuwe Carthago Chic E-Line in Modeljaar 2018!

Posted on June 1, 2017 at 6:25 AM


De nieuwe Carthago Chic E-Line van modeljaar 2018 is wederom verder doorontwikkeld. Geen spannende veranderingen bij de overgang van modeljaar 2017 naar 2018. Carthago kiest ervoor om hun uitblinker qua zelfstandheidsniveau in de kleinere details verder te verbeteren. Belangrijkste wijziging vinden we bij de Carthago Chic E-Line I 50. Deze krijgt tussen de toiletruimte en het enkele bed aan de bijrijderskant een additionele hoge kledingkast. Hierdoor groeit de lengte van dit model van 7,73m naar 7,89m en wordt tevens de wielbasis iets langer. 
Naast de vernieuwde I 50-indeling zijn er ook nog universele doorontwikkelingen. Zo is de ALDE-vloeistofverwarming nu tevens te bestellen met de ALDE app bediening. Bij de indelingen met enkele bedden zijn de kledingkasten onder de voeteneinden verbeterd. Zo zijn deze waar mogelijk dieper verzonken in de dubbele bodem, wat meer hoogte genereerd. Bovendien is er nu een handvat aanwezig voor wanneer men de voeteneinden op wilt tillen om een gemakkelijkere doorgang te verschaffen naar de kledingkast. Deze lift-functie was al aanwezig, alleen ontbrakt het tot heden aan een handige handgreep.


Tevens zijn de toiletruimtes iets ruimer geworden qua opzet, de het uitlopende werkblad vanuit de spoelbak iets te versmallen krijgt men nu meer breedte om te zitten op het toilet. Ook de wasbak is aangepast. Alleen bij de 'Suite'- modellen (met wand aan het voeteneinde van het Queensbed) was dit niet mogelijk. Ook de douchecabines zijn verbeterd bij de 50, 55 XL en 58 XL. De douchecabine zijn groter geworden qua vloeroppervlak en tevens ruimer qua bewegingsvrijheid. Bovendien zijn er heden hoogwaardigere douchevlonders gemonteerd welke niet ontnomen hoeven te worden tijdens het douche. Uiteraard kunnen ze toch verwijderd worden voor het schoonmaken van de doucheruimte. Daarnaast zijn de separate douches afwerkt met hoogwaardigere materialen. Zo vinden we vanaf nu een heuse steen-look achterwand in de doucheruimte. De stortdouche is tevens verhoogd zodat deze 'in' het dakluik valt waardoor de stahoogte wordt vergroot. Bovendien krijgt de klant keuze uit twee douchedesigns. Het douchedesign 'Granit Dark' biedt een donkere douchevloer en donker hoekzuil. Bij het douchedesign 'Wellness White' is de douchebak wit en de hoekzuil in deels wit en zandsteenlook uitgevoerd.


Daarnaast heeft Carthago de doorgang tussen tussen de zitgroep en de cabine verbeterd en is er standaard een USB-stopcontact aanwezig bij de achterbedden. Ook de matrassen van de achterbedden zijn hoogwaardiger afgewerkt dan voorheen. Vanuit deze luxe matrassen van het achterbed kijkt u vanaf modeljaar 2018 nog gemakkelijker televisie. Bij de modellen met enkele bedden is er vanaf heden namelijk een TV-kast gesitueerd boven het voeteneind van het rechter bed (bijrijderskant). Vanuit deze TV-kast schuift optioneel een 24" HD Flatscreen. Bij de queensbed modellen is deze kast niet aanwezig, maar is de standaard TV-steun vervangen voor een meer harmonisch geïntegreerd exemplaar. Het glazenkastje boven de keuken is vanaf heden voorzien van twee toegangsdeurtjes. 
Stofferingen blijven tamelijk gelijk aan de huidige collectie. Wél worden er twee nieuwe lederen bekledingen toegevoegd, namelijk het leder 'Sand' en leder 'Macchiatto'. De laatste kennen we al wel als halflederen variant. 


Verder blijven alle typische kenmerken van de Carthago Chic E-Line bestaan zoals de Premium bouwkwaliteit, dubbele bodem, houtvrije opbouw, standaard AL-KO chassis, keuze uit Yachting enkel-as of Linerclass tandem-as en het hoge zelfstandigheidsniveau. De nieuwe Carthago Chic E-Line 2018 is vanaf heden te bestellen bij Linders Kampeerauto's te Bakel. Meer informatie over het nieuwe modeljaar volgt spoedig en leest u als eerste op onze website. Onderstaand treft u de eerste beelden aan van de nieuwe 2018 collectie. Binnenkort te bezichtigen in onze showroom!


Carthago Chic E-Line I 50 Yachting Modeljaar 2018Carthago Chic E-Line I 51 QB Linerclass Modeljaar 2018
Carthago Chic E-Line I 51 Yachting Modeljaar 2018


Carthago Chic E-Line I 58 XL Linerclass Modeljaar 2018
Uit bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Mogelijk zijn er nog productwijzigingen mogelijk of kunnen items afwijken van werkelijkheid. 

Categories: None


Comments are disabled.