Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Nieuws

Carthago Chic E-Line 2019: Nieuwe indelingen met Wellness-badkamer!

Posted on June 29, 2018 at 3:40 AM

 

Ook de Carthago Chic E-Line is voor modeljaar 2019 weer verder doorontwikkeld. Ook hier geen spectaculaire veranderingen, maar voornamelijk inhoudelijke verbeteringen. Wel zijn een aantal indelingen verbeterd en mogen we daarnaast enkele compleet nieuwe indelingen verwelkomen.

 


Meer witte accenten in interieur

Zoals ook bij andere modellen van Carthago was er dit jaar de keuze tussen een interieur met houtaccenten of optioneel witte accenten. Omdat de verkoopaantallen van de camper met de witte accenten (het zogenaamde “Crème” interieur) de standaard ( “Zomerkastanje”;) overstegen gooit Carthago het roer om. Vanaf modeljaar 2019 vinden we standaard de witte interieurdesign. Wie toch het houtdesign verkiest kan hier tegen meerprijs nog voor kiezen.

 Verbeterde dubbele bodem

Aan de buitenzijde is voornamelijk het garageluik onder de L-zit verbeterd zodat er een betere toegang tot de dubbele bodem word gecreeerd. Bovendien is deze ruimte ietsjes vergroot ten opzicht van vorig jaar. Bij de modellen (m.u.v. I 49 en XL-modellen) komt er nu een grote opbergruimte in de dubbele bodem (van buiten bereikbaar) links van de opbouwdeur beschikbaar.

 Kleine wijzigingen in indeling I 49, 50 & 51 QB

De indelingen I 49 en I 50 hebben enkele verbeteringen doorgevoerd gekregen. Deze meten nu 7,43m en 7,89m lengte. Bij de I 49 is voornamelijk het dwarsbed iets vergroot. Het is nu op alle punten nu 160cm breed. De I 50 heeft een bredere kledingkast gekregen en een degelijke schuifdeur ter afsluiting van slaapkamer. Ook zijn beide enkele bedden achterin nu 200cm in lengte. Ook de I 51 QB is geoptimaliseerd en is nu 7,92cm lang. De douchecabine is nu zo’n 10cm ruimer er is nu een compleet uittrekbare TV-wand bij het achterbed. De TV bij het achterbed zit nu een grote smalle kast verwerkt, waarbij de totale kast voor het voeteneinde van het Queensbed verschoven kan worden. Hierdoor kan er een grotere TV bij het achterbed geplaatst worden en zit deze tevens centraal in het midden van het achterbed.

 

NIEUW: Carthago Chic E-Line “I 61 XL LE” & “I 64 XL QB” Linerclass

Vanaf modeljaar 2019 komen er twee nieuwe Chic E-Line modellen bij, namelijk de I 61 XL LE en de I 64 XL QB. Deze zijn 8,56m en 8,57m lang en voorzien van enkele bedden of queensbed. Grootste vernieuwing bij deze modellen ten opzichte van de bestaande reeks is de grootse badkamer. Deze is compleet nieuw ontwikkeld met een open ruimte en separate wasbak/lavabo en separate toiletruimte. Daarnaast is er een zeer ruime separate douchecabine en een hoge kledingkast aan de bijrijderszijde. Zowel aan de voor- en achterzijde van de badkamer is er een grote afsluitbare schuifdeur met grote passpiegel. In de toiletruimte is een grote designradiator aanwezig aangesloten op de (standaard aanwezige) ALDE vloeistofverwarming. Deze is als aanvulling op de bestaande vloeistofverwarming in de vloer. Als kers op de taart is de badkamer voorzien van een grote apothekerskast. De bedden, keukens en zitkamers zijn gelijkwaardig aan de andere grotere E-Line modellen. Beide modellen vervangen de huidige 55 XL en 58 XL-indelingen.

 Overige wijzigingen

Voor de modellen I 51 QB en I 58 QB XL (Queensbed) komt er nu een iets grotere garagedeur beschikbaar aan de bestuurderszijde. De DAB+ antenne wordt nu standaard geïntegreerd in de Radio-systemen. De huidige stofferingkeuzes worden uitgebreid met de “Performance” lederserie. Dit is een nieuwe serie vol-lederen bekleding, maar dan met speciaal motief. Voorlopig is deze Performance-serie leverbaar in de variant “Macchiato” en “Sand”. Verder veranderingen beperken zich tot wat kleine wijzigingen in optiemogelijkheden en de mogelijkheid tot verkrijgen van iets grotere TV’s. Ook wordt het Truma iNet systeem nu voorzien in de E-Line modellen. De kleinste telg uit de Chic E-Line reeks, de I 47 Yachting, komt te vervallen.


Meer informatie treft u spoedig op onze speciale Carthago Chic E-Line informatie-pagina


Onderstaande de eerste beelden van de modellen in modeljaar 2019Carthago Chic E-Line I 61 XL LE Linerclass


Carthago Chic E-Line I 64 XL QB Linerclass
Carthago Chic E-Line I 50 LE Yachting
Carthago Chic E-Line I 51 LE YachtingCarthago Chic E-Line I 51 QB YachtingCarthago Chic E-Line I 51 QB Suite Linerclass


Categories: None


Comments are disabled.