Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Nieuws

Nieuwigheden voor Carthago Chic S-Plus in modeljaar 2019

Posted on June 29, 2018 at 3:40 AM



Een van de grotere Carthago’s op Iveco Daily-chassis is natuurlijk de “Chic S-Plus”. De luxe serie is voor modeljaar 2019 behoorlijk verbeterd. Voornamelijk het interieur heeft een paar drastische wijzigingen ondergaan met als gevolg enkele nieuwe indelingen.

 

Buiten de nieuwe indelingen zijn er ook wat algemene verbeteringen doorgevoerd. Het zijn vooral kleine verbeteringen waarvan elk model profiteert, zoals een led-strip in de hoge kledingkasten, betere indeling dezelfde kledingkasten, degelijkere scharniersluitingen van vloerluiken, grotere garagedeuren aan bestuuderszijde bij de modellen met queensbed, het nieuwe Truma iNet-systeem, standaard DAB+ antenne bij radio-optie en luxere lederen bekledingen. Ook zijn de grote zijluiken onder de L-zit, welke doorgang naar de dubbele bodem verschaffen geoptimaliseerd. Ze zijn vanaf heden nog gemakkelijker te openen. Ook de opbergluiken links van de opbouwdeur zijn flink vergroot. Zoals bij veel andere Carthago modellen is was ook bij de Chic S-Plus het standaard interieur in houtdesign en optioneel met hoogglans witte accenten. Vanwege het feit dat het merendeel van de kopers koos van de optionele witte accenten zijn deze vanaf modeljaar 2019 standaard geworden (Interieurdesign Crème). Wie toch nog de oude vertrouwde ‘Zomerkastanje’ interieurs prefeleerd, kan hier optioneel nog voor kiezen. Ook de badkamers zijn een methamophose ondergaan met nog grotere douchecabines en nog luxere wasbakken (niet alle modellen). Als laatste “algemene” verandering voor deze serie is de hoeveelheid “opties” nog uitgebreider uitgevoerd met nog meer mogelijkheden qua boordaccu’s, gastanks en toiletvoorzieningen.

 


 



Indeling I 50 LE & I 52 QB flink verbeterd

De indelingen I 50 LE (enkele bedden) en I 52 QB (queensbed) zijn ook flink op de schop gegaan. De basis-indeling blijft gelijk maar bij de I 50 is het linker bed verlengd tot 200cm lengte. Ook is de kledingkast aan de bijrijderskant breder gemaakt en is de afsluitingmogelijk van de slaapkamer verbeterd. Dit resulteert in een nieuwe voertuiglengte van 7,89cm. De I 52 krijgt ook een nieuwe 3-delige schuifdeur ter afsluiting van de slaap-/badkamer. Ook hier is de douchecabine nog verder vergroot. De I 52 S-Plus meet vanaf modeljaar 2019 8,25cm lengte.


De nieuwe Carthago Chic S-Plus I 61 LE XL & I 64 QB XL




Met tussen de 827cm en 884cm lengte moeten de S-Plussen 61 (vervanger 55 XL) & 64 (vervanger 58 XL) het hogere segment gaan bedienen waar de bestaande Highliner-serie het veld moet ruimen. Speciaal voor deze modellen zijn er compleet nieuwe badkamers ontworpen met separate wasgelegenheden met luxe lavabo en extra grote douchecabines. Daarnaast is er in de badkamer een grote hoge kledingkast geïntegreerd en is de verwarming in de badkamer apart regelaar van de andere ruimtes. Ook is er een heuse kledingspiegel aanwezig op de schuifdeur welke tevens de afsluiting van de ruimte verzorgt. Ook een luxe designradiator en extra vloerverwarming maken het samen met de grote apothekerskast tot een heuse Wellness-camper.

 

De nieuwe Carthago Chic S-Plus is vanaf heden te bestellen als modeljaar 2019 bij Linders Kampeerauto’s. Onderstaand treft u de eerste beelden van de nieuwe Carthago Chic S-Plus.


Meer informatie leest u spoedig op onze speciale Carthago Chic S-Plus informatiepagina.


Carthago Chic S-Plus I 64 QB XL















Carthago Chic S-Plus I 61 LE XL










Categories: None


Comments are disabled.