Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Nieuws

Carthago Chic E-Line I 50 LE DA Edition 40 Jubileummodel

Posted on February 9, 2019 at 5:05 AM


Carthago introduceerde op de eerste dat van de CMT beurs te Stuttgart het nieuwe jubileummodel "Edition40", waar wat sumiere informatie over liet uitlekken. Het jubileummodel word gebaseerd op basis van de Carthago Chic E-Line I 50 LE DA (tandem-asser). Deze modellen zullen (in zeer beperkte oplage) uit voorraad leverbaar worden, daardoor kunt u al met enkele weken genieten van uw nieuwe Carthago. Naast een luxe standaarduitrusting (zoals de standaard E-Line's) met dubbele bodem, AL-KO chassis, ALDE vloeistofverwarming en 235/185l watertanks profiteert de "Edition40" van een nog veel langere lijst met standaarduitrusting. 


Zo vinden we onderandere de krachtige 2.3 Multi-Jet 180 177pk-sterke EURO6 motor onder de motorkap voorzien van automatische transmissie. Maar ook AL-KO ACS High Performance voorvering, 120l brandstoftank, 5.400kg MTTM upgrade, Silverline exterieur, navigatie met camera, luifel, automatische antenne, omvormer en zelfs de fecaliëntank ontbreken niet aan de standaarduitrusting. 


Bekijk de luxe "Carthago Chic E-Line I 50 LE DA Edition40" nu op onze website! Maar let op, er zijn nog maar een handje vol exemplaren beschikbaar en ook hier geldt, op is op! 


www.linderskampeerautos.com/carthago-edition40
Categories: None


Comments are disabled.