Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Nieuws

Carthago Chic C-Line T: Camper van het Jaar 2020!

Posted on January 30, 2020 at 5:50 AM


Elk jaar maakt het grootste en meest toonaangevende campermagazine van Europa (Promobil) een grote voorselectie van kanshebbers voor de grootste camperverkiezing uit Europa. Uit deze voorselectie mag er gestemd worden op de camper welke volgens de camperaar de titel "Camper van het Jaar 2020" mag dragen. Omdat iedereen natuurlijk andere wensen heeft in zijn of haar camper is er een onderscheid gemaakt in meerdere categoriën. Zo is er een uitslag voor de buscampers, alkoven, semi-integralen, integralen en liners. De eerste 4 categoriën zijn dan ook nog onderverdeeld in de middenprijsklasse en een winnaar uit het hogere prijssegment. Met trots mogen wij mededelen dat onze Carthago Chic C-Line T (de semi-integralen uit de Chic C-Line reeks) als absolute winnaar uit de bus is gekomen in de categorie "Semi-Integralen vanaf €72.000,-". Ook in categorie "Semi-integralen tot €72.000,-" vinden we een Carthago op het podium. De Carthago C-Tourer T staat hier namelijk op de 3e plaats. 


Ook de integralen van Carthago van vielen in de prijzen. In de categorie "Integralen vanaf €92.000,-" vinden we in de TOP 3 uitslag maar liefst 2 podiumplaatsen voor Carthago. Op plek nummer 2 namelijk de compleet vernieuwde Carthago Chic E-Line. gevolgd door de Carthago Chic C-Line I op plek nummer 3. 


In de categorie "beste camperonderstel" is de Fiat al jaren heer en meester. De opkomst van de Mercedes-Benz lijkt daar voorals nog weinig verandering in te brengen, want waar de Fiat Ducato vorig jaar nog won met ruim 50% procent van de stemmen is dat nu maar liefst ruim 56%. Op plek twee vinden we de Sprinter van Mercedes-Benz, gevolgd door de Crafter van Volkswagen. Beste camperonderstel niet-automerk-gerelateerd is wederom het merk AL-KO. 


Categories: None


Comments are disabled.