Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Carthago: Integraal campers

Integraalcampers van Carthago

Individueel design, panorama-uitzicht over het landschap en een buitengewoon ruimtegevoel. Op de plaats van bestemming aangekomen creëert u een royaal woongedeelte, gewoon door de voorstoelen om te draaien. Voor een comfortabele nacht staat u een makkelijk toegankelijk hefbed boven de voorstoelen ter beschikking, het ruime formaat staat garant voor een goede nachtrust. Een Carthago camper is ook voorbereid voor noodgevallen: alle integralen op een Fiat Ducato beschikken standaard over een veiligheidspakket met bestuurder- en bijrijdersairbag en het elektronische stabiliteitsprogramma ESP. Genoeg redenen dus waarom inmiddels één op de zes in Europa aangemelde integrale camper vanaf € 80.000,- een Carthago is.

De voordelen

  • Innovatief en elegant buitendesign met eigen personality
  • Grote panorama-voorruit met extra groot zichtveld
  • Lage luchtweerstand en brandstofverbruik
  • Achteruitkijkspiegelsysteem "best view“ voor perfecte zichtverhoudingen 
  • Cabinedeur met lage instap en dubbele veiligheidsvergrendeling
  • Isolerend vouwgordijn voorruit met multifunctie
  • Ergonomische en clevere cockpitvormgeving
  • Gerichte verwarming van het woongedeelte in de bestuurderscabine 
  • Grootste hefbed in zijn klasse met lage instap en schommelvrij
  • Comfortabele L-zitgroep met tot 6 zitplaatsen 
 
 

Super Lichtgewicht Premiumklasse

Carthago C-Compactline

Dit modeljaar wederom verder verfijnd! Carthago brengt alle luxe en comfort die u gewend bent in een compact jasje van slechts 2,18meter breed. Klik op de foto en ontdek meer over de compacte ruimtewonder.


Leverbaar vanaf €89.500,-*

Super Lichtgewicht Premiumklasse

Carthago C-Tourer

Met de C-Tourer brengt Carthago hun premium kampeerauto's naar het betaalbare segment. Bespaar op kosten, niet op kwaliteit is het devies. Klik op de foto voor alle beschikbare modellen


Leverbaar vanaf €94.010,-*

 

Comfort Premiumklasse

Carthago Chic C-Line

De verkooptopper van Carthago gaat ook in dit modeljaar vrolijk door. Met zijn perfecte prijs-/kwaliteit verhouding weet de Chic C-Line zijn concurrenten ver voor te blijven. Klik op de foto en laat u overtuigen...


Leverbaar vanaf €101.520,-*

Comfort Premiumklasse

Carthago Chic E-Line Yachting & Linerclass

Altijd één stap voor de rest. Met de E-Line bent u overal op voorbereid en dankzij zijn zéér rijke standaard uitrusting volledig onafhankelijk. Daarnaast bied de E-Line u een zeer onderscheidend vermogen. Klik op de foto.


Leverbaar vanaf €123.660,-*

 

NIEUW in de Comfort Premiumklasse!

Liner-For-Two

De Carthago Liner-For-Two is 100% Carthago en toch ook 100% anders dan anders. Dankzij zijn innovatieve indelingen met rondzit, garage en hefbed in enkele bedden opstelling verbaasd qua leefruimte, opbergruimte en comfort. Leverbaar als enkel-asser en tandem-asser met de keuze uit Fiat op Iveco-chassis

Leverbaar vanaf €143.229,-

 

Comfort Premiumklasse

Chic S-Plus

De Chic S-Plus welke standaard is voorzien van een Iveco-onderstel biedt u naast zijn zeer comfortabel woongenot ook de perfecte mogelijkheid tot het trekken van zwaardere trailers en boten. Kortom een absolute alleskunner.


Leverbaar vanaf €148.520,-*

Liner Premiumklasse

Highliner

Wanneer het u écht aan niks mag ontbreken willen wij u graag kennis laten maken met de Carthago Highliner. Tot wel 3.000kg aan laadvermogen en wanden tot wel 48mm dik maken de Highliner een uniqum in zijn klasse.


Leverbaar vanaf €185.660,-*