Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Bezoek de website van Linders Kampeerauto's

Offerte

Extra Informatie

Pakketten
U kunt de inhoud van alle pakketten terugvinden in de prijslijst of op onze speciaal daarvoor bestemde pagina.

Fabrieksopties
Wij vragen u bij deze offerte alle gewenste fabrieksopties te vermelden door middel van het artikelnummer. Dit nummer kunt u terugvinden in de prijslijst welke u via onze speciaal daarvoor bestemde pagina zowel als digitaal als in drukwerk kunt aanvragen.

Light chassis of Heavy chassis
Tevens word gevraagd of u de camper geleverd wilt hebben op Light chassis of Heavy chassis. Het verschil tussen beiden is dat een light chassis technisch maximaal tot 3.500kg aan kan, waar een Heavy chassis tot 4.300kg belast kan worden. Dit wordt ondermeer bewerkstelligd door het toepassen van grotere remmerij. Wij adviseren voor de grotere en zwaardere campers uit veiligheidsoverweging te kiezen voor een heavy chassis.
 
 

Direct een scherpe offerte aanvragen!

Allereerst hartelijk dank voor uw interesse in dit prachtige merk. Via onderstaand formulier doen wij u graag een passend aanbod. Doorloop de vragen stap voor stap en wij trachten uw offerte dan zo spoedig mogelijk toe te zenden. Ook als u iets heeft in te ruilen kunt u hier direct een offerte aanvragen.
 
Bedankt voor het aanvragen van de offerte voor de Carthago kampeerauto. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen en deze naar het opgegeven mailadres toesturen. Mocht u verder nog vragen/opmerkingen hebben dan mag u ons altijd bellen of mailen.
Oops. An error occurred.
Click here to try again.